Info SănătateaTV.ro: Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume! Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume! Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume!
Joi, 21 iun 2018      21:42
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Veniturile Societății Române de Pneumologie s-au dublat în 4 ani

18 iunie 2010    
În ultimii ani, Societatea Română de Pneumologie a reuşit să fie una dintre cele mai active asociaţii medicale din ţara noastră, organizând evenimente de amploare precum ediţia din acest an a Congresului Societăţii Române de Pneumologie şi participând activ la o serie de manifestări ştiinţifice internaţionale cum este reuniunea româno-maghiară a pneumologilor. De asemenea, veniturile Societăţii Române de Pneumologie au crescut considerabil. Astfel, dacă în 2008, veniturile Societăţii Române de Pneumologie erau de 845.314,84 lei, în 2009 au ajuns la 1.702.654,15 lei.
 
Societatea Română de Pneumologie a crescut exponențial, atât ca membri cât și ca activitate științifică. S-a văzut și la Congresul Societății Române de Pneumologie, unde au fost aproape o mie de participanți, într-o perioadă considerată de criză. Am demonstrat că suntem o societate foarte activă, care este susținută din punct de vedere financiar aproape proporțional cu efortul pe care îl depunem. În condițiile în care peste 90% din venitui sunt sponsorizări, demonstrăm că suntem o societate în care se poate investi cu încredere”, a declarat Dr. Roxana Maria Nemeș, trezorerier Societatea Română de Pneumologie. Fondurile au fost folosite pentru campanii de educație a populației privind afecțiunile pneumologice, precum și formarea continuă a medicilor în domeniu.