Info SănătateaTV.ro: APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului
Joi, 24 mai 2018      06:19
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

(P) Biopsia percutanată sub ghidaj CT, metodă realizată cu succes la Gral Medical

23 octombrie 2015    

Gral Medical oferă pacienţilor o gamă largă de investigaţii şi proceduri terapeutice prin intermediul cărora aceştia pot găsi soluţiile cele mai bune în vederea diagnosticării şi tratării multor afecţiuni. Printre procedurile efectuate cu succes în cadrul Gral Medical se numără şi biopsia percutanată sub ghidaj computer tomograf a unei leziuni a cărei natură nu este cunoscută. Pentru efectuarea procedurii, pacientul are nevoie de o pregătire specială în prealabil. 

„În primul rând pacientului i se recoltează analizele de sânge. Acestea trebuie să confirme o coagulare bună a pacientului, sunt anumiţi parametri biologici care ne asigură un confort şi eliminarea unor riscuri. Riscul principal la această procedură este sângerarea. Ulterior pacientul merge în camera de examinare de tomografie computerizată, este poziţionat în funcţie de localizarea leziunii şi se face un prim set de imagini care ne ajută pe noi să identificăm locul prin care vom aborda leziunea respectivă. (...) Este o procedură destul de simplă, care se efectuează sub anestezie locală. (...) Ulterior, după efectuarea anesteziei se foloseşte acul de puncţie, care constă într-un sistem dublu, un trocar, prin care se introduce efectiv acul care va recolta fragmentul”, a declarat dr. Mugur Grasu, medic primar radiologie imagistică medicală în cadrul Clinicii Gral Medical.
 
Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din România. Gral Medical dispune de o rețea proprie de 24 de clinici și laboratoare, iar echipa medicală depășește în prezent 1200 de persoane. 
 
Sub sloganul „Suferințe Vechi, Tratamente Noi” Gral Medical a reușit să implementeze servicii noi și eficiente pentru a veni în întâmpinarea pacienților cu o alternativă la sistemul de sănătate (public si privat) existent. Astfel, în scurt timp Gral Medical a devenit cea mai dinamică companie de servicii medicale din România. Perseverența, performanța, serviciile personalizate, inovația și rezultatele obținute stau la baza diferențierii sale pe piața serviciilor medicale private din România.