Info SănătateaTV.ro: Program european pentru aplicatii inovatoare in sanatate (P) Importanta recunoasterii profesiei de podiatru in Romania Tratamentul ca loterie Program european pentru aplicatii inovatoare in sanatate (P) Importanta recunoasterii profesiei de podiatru in Romania Tratamentul ca loterie Program european pentru aplicatii inovatoare in sanatate (P) Importanta recunoasterii profesiei de podiatru in Romania Tratamentul ca loterie
Vineri, 17 aug 2018      05:29
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Academia de Ştiinţe Medicale din România şi-a desemnat noua conducere

27 noiembrie 2015    

Academia de Stiinte Medicale din România şi-a desemnat noua conducere, în urma alegerilor din 27 noiembrie 2015. Prof. univ. dr. Irinel Popescu, membru corespondent al Academiei Române și directorul Centrului de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni, rămâne în continuare preşedintele Academiei.

„Mă bucur că a fost un vot pentru continuitate şi că activitatea din cei patru ani care s-au scurs a fost apreciată pozitiv, echipa a rămas practic aceeaşi şi la nivelul filialelor şi asta crează premisele unor bune realizări şi în următorii patru ani, după părerea mea”, a declarat pentru www.sănătateatv.ro prof. univ. dr. Irinel Popescu.
 
Vicepreşedinţi au fost aleşi: prof. dr. Mihai Coculescu - președintele Secției Biomedicale (pentru cercetări fundamentale și translaționale) a Academiei de Științe Medicale din România, membru corespondent al Academiei Române, vicepreşedintele Consiliului Știinţific al Institutului Naţional de Endocrinologie „C.I Parhon”, prof. dr. Dan Mircea Enescu - preşedintele Comisiei de Chirurgie Plastică a Colegiului Medicilor, membru în Senatul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, membru în Comitetul Executiv al Asociației Europene de Arsuri și managerul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” şi prof. dr. Radu Deac - Director Executiv al Agenției Naționale de Transplant, președinte al Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară (2006-2008).
 
În funcţia de secretar general rămâne prof. dr. Mircea Ifrim, fost președinte al Comisie pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților, de altfel şi cel care a pus bazele Facultății de Medicină şi Farmacie din cadrul Universității din Oradea, în anul 1991. 

 
Sanatateatv.ro