Info SănătateaTV.ro: APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului
Joi, 24 mai 2018      06:21
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Centrul pentru Inovație în Medicină a lansat programul „Health Innovation Agenda 2015”

30 ianuarie 2015    

Centrul pentru Inovație în Medicină a lansat în data de 30 ianuarie 2015, programul „health Innovation Agenda 2015”. Prin acest proiect se dorește informarea și educarea continuă, pe parcursul anului 2015, a jurnaliștilor români din domeniul sănătății, în privința inovației în diagnosticul și tratamentul celor mai grave boli.

„Una dintre direcțiile pe care le avem este de a aduce inovația în medicină cât mai aproape de oameni, de cetățeni, nu neapărat de pacienți și veriga esențială este mass-media. Este o realitate că la fiecare 2 ani mai mult de 60% din informația medicală se schimbă, practic putem vorbi de o altă medicină. Noțiunile sunt din ce în ce mai multe și mai greu de înțeles, uneori chiar la nivelul medicilor, specialiștilor. De aceea ne imaginăm cât de greu este ca pacientul, omul să înțeleagă ceea ce se întâmplă din punct de vedere al cercetării medicale. În acest sens noi lansăm astăzi programul prin care sperăm să vă avem ca parteneri, un program de educare și informare a jurnaliștilor pentru beneficiul cititorilor”, a declarat Marius Geantă, co-fondator al Centrului pentru Inovație în Medicină.
 
Centrul pentru Inovație în Medicină este o organizație neguvernamentală, non-profit, care a luat ființă în anul 2014, cu scopul de a promova inovația în medicină pentru beneficiul pacientului.