Info SănătateaTV.ro: Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume! Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume! Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume!
Vineri, 22 iun 2018      18:50
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

CMU si Euroclinic, unite sub un singur nume, Regina Maria

07 martie 2011    

Centrul Medical Unirea şi Euroclinic vor purta numele de Regina Maria, reţeaua privată de sănătate. Procesul de rebrenduire a celei mai mari reţele private de sănătate din România a fost făcut public în cadrul unei conferinţe de presă, în data de 7 martie 2011. În perioada următoare, Regina Maria, reţeaua privată de sănătate, îşi va extinde numărul de spitale şi policlinici de pe teritoriul ţării, anunţă reprezentanţii acesteia.

Odată cu rebrenduirea mai multe unităţi sanitare ale reţelei private de sănătate Regina Maria şi-au schimbat numele. Care sunt noile denumiri pe care le poartă Maternitatea Regina Maria, CMU Kids, Spitalul Euroclinic şi Steam-Health Unirea, în urma procesului de rebrenduire aflaţi pe www.comunicatemedicale.ro