Info SănătateaTV.ro: Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume! Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume! Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume!
Duminică, 24 iun 2018      08:45
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

„Impreuna pentru fiecare zi de maine” – o platformă de implicare in comunitate cu proiecte care au avut peste 14 mii de beneficiari

13 decembrie 2017    
Aproximativ 14 mii de români au fost, în ultimii doi ani, beneficiarii unor proiecte dedicate salvării și îmbunătățirii vieților femeilor și copiilor, prevenirii afecțiunilor în rândul populațiilor vulnerabile, respectiv întăririi capabilităților personalului medical, în cadrul platformei „Împreună pentru fiecare zi de mâine”.
 
Între acestea, se numără proiecte privind îmbunătățirea calității vieții copiilor de la sate sau a celor care suferă de boli incurabile, dar și de susținere a persoanelor bolnave de tuberculoză multidrog rezistentă.
 
O altă campaniei lansată ,anul acesta, a fost cea legată de educarea populației în prinvința schizofreniei, o boală care este stigmatizată în România. Potrivit statisticilor, 68% dintre români nu ar fi de acord să locuiască în casă cu o persoană care suferă de această afecțiune.