Info SănătateaTV.ro: APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului
Joi, 24 mai 2018      06:23
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Ministerul Sanatatii: 5% din probele recoltate pentru dezinfectantii din spitale au fost neconforme

04 mai 2016    
Ministerul Sănătății a făcut publice primele rezultate ale verificărilor dispuse pentru dezinfectanții folosiți în spitale. Din probele cele 3526 de probe recoltate din spitalele din țara,5% au fost descoperite ca fiind neconforme.
 
Probele au fost recoltate conform procedurii de testare de sanitate și au fost prelucrate în laboratoare acreditate din țară, a precizat ministrul Sănătății.
 
În cazul spitalelor în care au fost descoperite neconformități, ministrul Sănătății a declarat că au fost aplicate măsurile administrative care se impun, potrivit legii, inclusivsuspendarea utilizării substanțelor neconforme, până la clarificarea situației.