Info SănătateaTV.ro: Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului
Vineri, 21 sep 2018      08:06
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Peste 5.000 de sindicalisti din sanatate au protestat in fata Guvernului

26 aprilie 2018    

 Peste 5.000 de sindicaliști au protestat joi, 26 aprilie 2018,în fața Guvernului, nemulțumiți de legea salarizării şi de noul regulament de acordare a sporurilor. Angajații din sistemul sanitar spun că veniturile lor au scăzut cu sume de până la 1.500 de lei după aplicarea noii legi a salarizării.

 

”Problema este la legea salarizării, cea care ne limitează la 30% pentru sporuri pe ordonator principal de credite. În acest fel avem și medici nemulțumiți pentru că, deși au avut o creștere bună pe salariul de bază, sunt diferențieri la venituri pentru diverse categorii de spitale, adică nu toți anatomo-patologii din toate spitalele primesc același venit, la fel și ATI-iștii, UPU, Smurd. Asistenții sunt nemulțumiți că au avut o creștere mică, în opinia noastră, care nu le acoperă nici inflația pentru următorii patru ani”, a declarat Iulian Pope, liderul SANITAS.
 
Sindicaliștii din sistemul sanitar spun că dacă problemele lor nu se vor rezolva, vor face grevă de avertisment pe 7 mai, urmând ca din 11 mai să  declanșeze greva generală.

 
Sanatateatv.ro