Info SănătateaTV.ro: Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume! Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume! Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume!
Duminică, 24 iun 2018      08:43
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Pneumo Road Show Oradea 2016 a adus in prim plan noutatile din astm, BPOC, cancer pulmonar si interferentele cu alte afectiuni

15 iunie 2016    
Pneumo Road Show Oradea 2016 a reunit medici pneumologi și din arii medicale conexe, care au abordat noutățile din Astm, BPOC, Cancer pulmonar și interferențele bolilor pulmonare cu alte aparate și sisteme.
 
Evenimentul a adus în prim-plan cele mai noi informații privind terapia gravidei cu astm sau particularitățile tuberculozei la copil.
 
Problematica afecțiunilor oncologice bronhopulmonare – de la diagnostic la terapie specială de tip paliativ sau aspecte ce țin de exacerbările din BPOC au fost de asemenea abordate în cadrul evenimentului.
 
Pneumo Road Show este organizat științific de Societatea Română de Pneumologie. Demarat în anul 2014, proiectul continuă și în anul 2016 tradiţia simpozioanelor destinate actualităților în pneumologie, desfășurate în centre din întreaga țară.
 
 
Organizator ştiinţific: Societatea Română de Pneumologie
Partener: Astra Zeneca

Management eveniment: Sănătatea Press Group