Info SănătateaTV.ro: Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall
Joi, 20 sep 2018      21:03
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Sapte spitale din Romania, decorate de Presedintele Klaus Iohannis

18 aprilie 2018    

Şapte unităţi medicale din România au fost decorate de președintele Klaus Iohannis, în semn de apreciere a întregii activități de asistență medicală, precum și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical. Reprezentanții spitalelor au primit distincțiile în cadrul unei ceremonii care a avut loc în data de 17 aprilie 2018, la Administrația Prezidențială, ceremonie organizată în contextul Zilei Mondiale a Sănătății, marcate în fiecare an în data de 7 aprilie.

 

Astfel, Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor a fost acordat Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc și Spitalului Clinic nr. 1 Căi Ferate Witting București.
 
Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Ofițer a fost oferit Spitalului Clinic „Prof. Dr. Theodor Burghele” București și Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu.
 
Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler a fost acordat Spitalului Militar de Urgență „Prof. Dr. Agrippa Ionescu” BucureștiCentrului Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie pentru Copii „Dr. Nicolae Robănescu” București și Spitalului Județean de Urgență Vaslui.
 

 
Sanatateatv.ro