Info SănătateaTV.ro: Efectele diabetului matern asupra sănătății metabolice a copiilor Efectele diabetului matern asupra sănătății metabolice a copiilor Efectele diabetului matern asupra sănătății metabolice a copiilor
Luni, 20 aug 2018      02:43
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Sistemul de franciza – o solutie de extindere pentru lanturile de farmacii din Romania

06 iulie 2016    
Extinderea prin sistem de franciză este o schimbare strategică avută în vedere și aplicată în ultima perioadă de lanțurile de farmacii din România. Sistemul presupune un parteneriat real și echilibrat între antreprenorii în domeniu și brandurile deja cunoscute de farmacii existente pe piață, în condiții de păstrare intactă a independenței fiecărei firme.
 
Oferta de francizare se adresează profesioniștilor în sănătate și antreprenorilor români care doresc un nivel îmbunătățit al serviciului farmaceutic pentru pacienți, rezultate mai bune în ceea ce privește indicatorii financiari și rezistență sporită la provocările industriei.
 
Printre principalele provocări pe care le întâmpină investitorii și specialiștii în piața farmaceutică se numără frecvența schimbărilor în ceea ce privește reglementarea sistemului, dar și deficitul de farmaciști. În România există peste 8.200 de farmacii și aproximativ 12.000 de farmaciști.
 

Pentru intrarea în sistemul de francizare poate candida oricare deținător de licențe de farmacie din România, cu experienţă şi seriozitate în domeniul retail-ului farmaceutic. Selecția se face în funcție de potențial și de interesul real de dezvoltare. Investiția financiară inițială variază între 20.000 și 50.000 de euro, în funcție de dimensiunea farmaciei şi a nevoilor de implementare.   

 
Sanatateatv.ro