ticker
ticker

Calendar medical

 • Conferința Naţională "Managementul Dislipidemiilor"

  Conferința Naţională "Managementul Dislipidemiilor"

  Data: 19-20 noiembrie 2010 Ora: N/A Locatia: Institutul Naţional de Statistică, București

  Organizator: Eveniment organizat sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, în parteneriat cu Federaţia Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, Societatea Română de Cardiologie şi Academia de Ştiinţe Medicale

  Contact:
  Cornelia Tone, coordonator conferinţă
  conferinta@dislipidemii.ro
  www.dislipidemii.ro

  Descriere:

  Conferinţa Naţională “Managementul Dislipidemiilor” este un eveniment organizat sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti, în parteneriat cu Federaţia Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice şi Societatea Română de Cardiologie, ce se va desfăşura în perioada 19-20 noiembrie 2010, la Institutul Naţional de Statistică Bucureşti. Manifestarea se adresează medicilor de familie, diabetologilor, cardiologilor, interniştilor, nutritioniştilor şi medicilor rezidenţi.

  Evenimentul este creditat cu puncte EMC.

  Conferinţa Naţională “Managementul Dislipidemiilor” va fi organizată anual şi va fi un eveniment dedicat cercetării şi tratamentului dislipidemiilor, la care vor participa, în calitate de speakeri, medici renumiţi din: cardiologie, diabet, nutriţie şi boli metabolice, medicină internă.

  Moderatorii acestei conferinte sunt: prof.univ.dr. Nicolae Hâncu, preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice şi prof.univ.dr. Eduard Apetrei, Vicepreşedintele Academiei de Ştiinte Medicale din România.

  Tot în cadrul acestui eveniment va fi lansat “Ghidul Pacientului cu dislipidemie”, o broşură care va fi oferită medicilor prezenţi la această conferinţă, pentru a putea fi transmisă mai departe pacienţilor care suferă de acestă afecţiune.”Ghidul Pacientului cu dislipidemie” va avea un tiraj de 25.000 de exemplare.