ticker
ticker

Calendar medical

 • Creşterea rolului societăţii civile în cercetarea din domeniul sănătăţii publice

  Creşterea rolului societăţii civile în cercetarea din domeniul sănătăţii publice

  Data: 31 martie 2010 Ora: N/A Locatia: Institutul Naţional de Sănătate Publică

  Organizator: Centrul pentru Politici şi Servicii de Sănătate, în parteneriat cu Disciplina Sănătate Publică şi Management din cadrul UMF "Carol Davila" şi cu Asociaţia Română de Sănătate Publică şi Management Sanitar.

  Contact:
  Florentina Furtunescu, MD,Ph D
  Public Health senior lecturer,
  Department of Public Health and Management
  University of Medicine and Pharmacy "Carol Davila",
  Bucharest, Romania

  Descriere:

  În data de 31 martie 2010, Centrul pentru Politici şi Servicii de Sănătate, în parteneriat cu Disciplina Sănătate Publică şi Management din cadrul UMF "Carol Davila" şi cu Asociaţia Română de Sănătate Publică şi Management Sanitar vor organiza un atelier de lucru la nivel naţional cu tema: "Creşterea rolului societăţii civile în cercetarea din domeniul sănătăţii publice".

  Acest atelier de lucru este realizat în cadrul proiectului "Strengthening Engagement in Public Health Research" (STEPS), finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Cadru pentru Cercetare şi Dezvoltare - FP7 şi are ca scop iniţierea colaborării între diferitele organizaţii din societatea civilă românească pentru susţinerea cercetării în sănătate publică, pentru creşterea capacităţii de a accesa fonduri europene pentru cercetare şi pentru influenţarea procesului decizional în politicile publice de sănătate.

  Întâlnirea va reuni reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi internaţionale şi ai societăţii civile şi se va desfăşura în Bucureşti, la sediul Institutului Naţional de Sănătate Publică, str. Dr. Leonte Anastasievici nr. 1-3.