ticker
ticker

Calendar medical

 • Seminarul medical Secom® - ”Perspective actuale asupra sănătății copilului”

  Seminarul medical Secom® - ”Perspective actuale asupra sănătății copilului”

  Data: 27-28 septembrie 2010 Ora: N/A Locatia: Bucureşti - Hotel Bucharest City

  Organizator: Secom

  Contact:
  Simona Telteu
  Specialist Marketing si Comunicare
  Tel/Fax: +4021 316 43 93
  simona.telteu@secom.ro
  www.secom.ro


  Descriere:

  Compania Secom® organizează în perioada 27-28 septembrie 2010, la Hotel Bucharest City din Bucureşti, seminarul medical “Perspective actuale asupra sănătății copilului”, realizat în parteneriat cu compania americană ChildLife Essentials®.

  Seminarul va avea ca participanți medici specialiști pediatri și profesori doctori universitari din întreaga țară, precum și farmaciști și diriginți de farmacie.

  În deschiderea conferinței de presă vor vorbi Prof. Dr. Marin Burlea, Președintele Asociației Române de Pediatrie și Dna. Lucia Costea, Managing Partner Secom. Conferinţa va fi susţinută de Dr. Murray Clarke, co-fondator al companiei Childlife care va aborda ultimele descoperiri ştiinţifice din domeniul nutriţiei şi suplimentelor alimentare pentru copii. Se va discuta pe marginea evoluției patologiilor infantile din ultimii 10 de ani (comparații pe categorii de afecțiuni: alergii, astm, ADHD, autism, obezitate, diabet), a impactului schimbărilor din mediul înconjurător asupra sănătății copilului (factori de poluare, scăderea calității conținutului nutrițional în diete și obiceiuri alimentare nesănătoase), precum și a tratamentelor complementare naturale pentru dezvoltarea sănătoasă a copilului.

  Conferința de presă va avea loc luni, 27 septembrie 2010, ora 11:00, la Hotel Bucharest City (fostul Tulip Inn – bd. Nerva Traian, nr. 3A, sect. 3, Bucuresti), sala Rotterdam.

  Despre Dr. Murray Clarke:
  Cu o experienţă de peste 25 de ani ca medic pediatru, Dr. Murray Clarke deţine de asemenea licenţe de practică în medicina naturopată, homeopată şi in acupunctură, recunoscute de cele mai prestigioase instituţii de profil din lume.
  În anul 2000, Dr. Murray Clarke a formulat prima linie de suplimente alimentare destinate exclusiv copiilor, linie produsă de compania americană ChildLife Essentials®. În prezent, conduce laboratorul de cercetări medicale al companiei, dezvoltând compoziţii complexe, 100% naturale, pentru dezvoltarea sănătoasă şi armonioasă a copiilor.

  Despre compania Secom®:
  Prezentă din 1997 pe piaţa produselor parafarmaceutice din România, compania Secom® vine în permanenţă în întâmpinarea nevoilor şi preocupărilor consumatorilor prin oferirea celor mai bune soluţii naturale pentru sănătate. Produsele Secom® sunt 100% naturale, sunt originale (fiind importate cu aceeaşi formulă prezentă la nivel internaţional) şi au la bază materie primă de calitate superioară, în concentraţii optime de ingrediente active.