ticker
ticker

Calendar medical

 • Târgul "Cariere în Alb" - Prima ediţie

  Târgul "Cariere în Alb" - Prima ediţie

  Data: 9-14.12.2009 Ora: N/A Locatia: Iaşi şi Cluj

  Organizator: Compania Medicov, Federaţia Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România, Comunitatea academică din UMF Bucureşti, UMF Cluj şi UMF Iaşi, International Federation of Medical Students Associations

  Contact:
  Tel: 0740 989 491
  Email: contact@cariereinalb.com

  Descriere:

  Compania Medicov, Federaţia Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România, Comunitatea academică din UMF Bucureşti, UMF Cluj şi UMF Iaşi, International Federation of Medical Students Associations organizează în perioada 9-14 decembrie, în Iasi, Bucureşti şi Cluj Napoca prima ediţie a Târgului Cariere în Alb.

  Evenimentul este dedicat tuturor celor care îşi dezvoltă o carieră în domeniul medical: medicin, farmacie, stomatologie sau alte specialităţi conexe.

  Prin aceasta prima ediţie a târgului Cariere în Alb, vor fi puşi faţă în faţă angajatorii cu posibilii angajaţi, utilizatorii echipamentelor medicale cu producătorii şi distribuitorii acestora, precum şi formatorii de cariere cu viitorii colaboratori.

  Manifestarea va cuprinde şi o expoziţie a companiilor de profil, prezentări de companii, traininguri şi workshopuri pentru cei care sunt la începutul carierei în medicină.