Dr. Norina Gâvan, secretarul general al Societății de Neuropatie Diabetică a fost aleasă astăzi în Grupul de Studiu al Neuropatiei Diabetice (NEURODIAB), din cadrul Asociației Europene pentru Studiul Diabetului (EASD).

Nominalizarea Dr. Norina Gâvan a fost făcută cu ocazia celei de-a 25-a Întâlniri Anuale a NEURODIAB -EASD, care se desfășoară zilele acestea la Elsinore în Danemarca.

„Sunt extrem de onorată și mândră de alegerea mea în Grupul de Studiu al Neuropatiei Diabetice al Asociației Europene pentru Studiul Diabetului. Din postura de reprezentant al României în această structură importantă a EASD sunt convinsă că voi reuși să deschid noi perspective în managementul neuropatiei diabetice în România. Cu siguranță, experiența internațională din cadrul grupului de studiu va contribui semnificativ la ceea ce își propune Societatea de Neuropatie Diabetică pentru profesioniștii români implicați în această arie medicală și anume, extinderea continuă a nivelului de cunoștințe medicale în domeniul neuropatiei diabetice”, a declarat în exclusivitate pentru SănătateaTV.ro și ComunicateMedicale.ro Dr. Norina Gâvan imediat după alegerea ca membru al Grupul de Studiu al Neuropatiei Diabetice al EASD.

Dr. Norina Gâvan este unul dintre fondatorii Societății de Neuropatie Diabetică, a cărei baze au fost puse în anul 2012. În același timp, Dr. Gâvan este și președintele Asociației de Podiatrie, organizație lansată anul acesta, în aprilie și care își propune dezvoltarea podiatriei în România.

În mai 2015, Dr. Norina Gâvan a fost nominalizată ca membru în Grupul Internațional de Lucru pentru Piciorul Diabetic al Federației Internaționale de Diabet (IDF) pentru dezvoltarea și implementarea în România a programului de îngrijre a piciorului diabetic, destinat asistenților medicali. 

SănătateaTV.ro