Cancerul de sân este a doua cauză de mortalitate la nivel mondial în rândul femeilor. Numai în anul 2010, peste un million jumătate de femei au fost diagnosticate cu cancer de sân. În urma unui diagnostic de cancer de sân, multe femei sunt nevoite să recurgă la intervenţii chirurgicale de extirpare a sânului afectat de această maladie.

Trulife, compania producătoare a protezelor de sân oferite de centrul Ortopedica, a dedicat aproximativ cinci ani de zile realizării şi perfecţionării unor produse unice şi inovatoare, plecând de la ideea că fiecare femeie are nevoi specifice. Protezele externe de sân sunt naturale şi redau forma naturală a sânului, pentru realizarea unei tranziţii cât mai uşoare şi mai confortabile pentru paciente.

Prin inovaţia continuă şi prin înţelegerea tendinţelor în chirurgie, compania producătoare Trulife promite să ofere pacientelor confort, stil şi varietate pentru mulţi ani ce vor urma.

Prin sprijinul centrului Ortopedica, pacientele cărora le-a fost extirpat un sân au la îndemână alternative solide pentru a îşi recăpăta încrederea în sine şi viaţa normală, de dinainte de intervenţia chirurgicală.

O femeie căreia i-a fost extirpat un sân are nevoie de sprijin în găsirea unei soluţii care îi poate reda integritatea fizică şi încrederea în sine. Soluţia vine de la centrul Ortopedica, principalul jucător de pe piaţa românească a dispozitivelor medicale.

Protezele externe de sân furnizate de Ortopedica reproduc cu fidelitate profilul natural al sânului şi oferă purtătoarei, restabilirea echilibrului şi încrederii în sine.

Centrul Ortopedica oferă mai multe tipuri de proteze externe de sân, pentru a veni în sprijinul femeilor care au trecut printr-o intervenţie chirurgicală de extirpare a sânului. Aceste proteze externe de sân pot fi simetrice sau asimetrice.

Centrul Ortopedica asigură pacienţilor produse medicale, la standarde superioare. Specialiştii care lucrează în cadrul centrului identifică nevoile fiecărui pacient şi se asigură că recomandă cele mai bune soluţii. Îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor care necesită sprijinul centrului Ortopedica, este misiunea pe care specialiştii centrului o desfăşoară cu seriozitate şi profesionalism, în fiecare zi.

Mai multe informații despre dispozitivele medicale puse la dispoziție de Centrul Ortopedica aflați pe www.ortopedica.ro

Mai multe informaţii despre acest subiect pot fi citite într-un articol aici

Acesta este un material publicitar. Informaţiile furnizate aparţin persoanei intervievate. Pentru orice problemă de sănătate adresaţi-vă medicului.

SănătateaTV.ro