Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) doreşte încheierea unui acord de parteneriat cu Ministerul Sănătăţii prin care să se asigure dotarea ambulanţelor de pe raza teritoriului Municipiului Bucureşti cu aparate de aer condiţionat, se arată într-un comunicat de presă al PMB primit la adresa redacţiei www.sănătateatv.ro .

„(...) Vom lua legătura cu Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, pentru a semna împreuna un acord de parteneriat, astfel încat PMB să se poată implica, financiar, pentru dotarea ambulanţelor de pe raza teritoriului Municipiului Bucureşti, cu aparate de aer condiţionat, foarte necesare în această perioadă cu temperaturi ridicate”, a subliniat în comunicatul de presă Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea.

Totodată, edilul a avut cuvinte de laudă la adresa medicilor şi asistentele care vor să ajute cetăţenii, oferindu-se voluntari la cele 20 de containere şi corturi anticaniculă şi a precizat că va suplimenta bugetul ASSMB pentru ca voluntarii să fie plătiţi prin ASSMB.

„Au fost solicitări mult mai multe şi pe o perioadă mult mai mare decât în verile trecute. Astfel, la prima sedinţă CGMB, vom suplimenta bugetul ASSMB, astfel încât aceste persoane, care reprezintă practic salvarea celor care au nevoie de ajutor şi merg la un punct de prim-ajutor anticaniculă, să poată să fie plătite prin ASSMB”, a mai adăugat primarul Gabriela Firea în comunicatul de presă.

SănătateaTV.ro