SănătateaTV - Televiziunea Oamenilor Sănătoşi
ticker
ticker

Apariţii în Presă:

 • "Regăsiţi-vă energia cu spirulina"

  Ziarul "Ziarul", Publicat la data: 2008-02-19, Autor: Ioana Daian

  Suferiţi de atâtea boli că nu mai ştiţi pe care s-o trataţi prima? Dormiţi prost, sunteţi epuizaţi, explodati la cea mai mică neplăcere iar mersul la serviciu vi se pare o corvoadă? Este timpul să faceţi o cură cu spirulină, alga care va revigoreaza întregul organism.
  Unicitatea spirulinei se datorează faptului că această conţine atât elemente specifice regnului vegetal cât şi elemente specifice regnului animal, explică dr.Tatomirescu Adriana, în direct,pe site-ul sanatateatv.ro.

  BOMBA DE VITAMINE

  În compoziţia spirulinei intră o serie de substanţe extrem d...

 • "Disfuncţia erectilă-între psihic şi somatic"

  Ziarul "Agerpres", Publicat la data: 2008-02-19, Autor: -

   Interviu cu dr. Valentin Voinescu

  SănătateaTV.ro transmite emisiunea „Disfuncţia erectilă – între psihic şi somatic”, realizată în colaborare cu centrul GRAL Medical, prin dr. Valentin Voinescu, medic primar urolog. Emisiunea se regăseşte pe www.sanatateatv.ro începând de mâine, 20 februarie, la Categoria Urologie.

  Disfuncţia erectilă este o disfuncţie sexuală şi reprezintă încapacitatea persistentă sau recurenţă a unui bărbat de a obţine şi menţine o erecţie suficientă pentru a realiza sau finaliza actul sexual. Disfuncţiile erectile sunt frecvente şi se p...

 • "Prevenirea cancerului de col uterin prin medicina naturală"

  Ziarul "Agerpres", Publicat la data: 2008-02-18, Autor: -

   Interviu realizat cu dr. Simona Andreescu şi ing. chim. Ştefan Manea, Dir. Gen. HOFIGAL

  SanatateaTV.ro va transmite marţi, 19 februarie, emisiunea Prevenirea cancerului de col uterin prin medicină naturală, realizată în colaborare cu dr. Simona Andreescu şi ing. chim. Ştefan Manea, dir. gen. HOFIGAL. Emisiunea va putea fi urmărită la Categoria Medicină Naturală pe platforma on-line www.sanatateatv.ro .

  Statisticile privind cancerul de col uterin sunt îngrijorătoare: la fiecare două minute, o femeie moare din această cauză şi în fiecare an sunt descoperite o jumătate...

 • "Tulburările de alimentaţie provin din mintea noastră"

  Ziarul "Ziarul", Publicat la data: 2008-02-14, Autor: Ioana Daian

  Putem muri prin înfometare. Din păcate, 10% dintre femeile care suferă de anorexie decedează, mai ales dacă nu recunosc că sunt bolnave şi nu primesc ajutor specializat, în spital.

  Anorexia se prezintă că o dereglare a comportamentului alimentar şi se manifestă prin refuzul de a mânca, urmat de slăbirea bruscă a organismului. Bulimia reprezintă opusul anorexiei: persoană mănâncă tot timpul, dar, pentru a nu se îngrăşa, îşi provoacă voma, explică conf. univ. dr. Oltea Jojă, psiholog clinician la Institutul C.I. Parhon, în direct pe site-ul sanatateatv.ro.

  CAPCA...

 • "Spirulina-alga minune"

  Ziarul "Agerpres", Publicat la data: 2008-02-12, Autor: -

  Spirulina: algă minune-Interviuri realizate cu ing. chim. Ştefan Manea, dir. gen. Hofigal şi, dr. Adriana Tatomirescu

  SanatateaTV.ro  transmite emisiunea "Spirulina: alga minune", interviu realizat cu ing. chimist Ştefan Manea, director general Hofigal şi cu dr. Tatomirescu Adriana. Emisiunea va fi difuzată pe www.sanatateatv.ro, marţi, 12 februarie şi va putea fi regăsită la Categoria Medicină Naturală.

  Spirulina este o algă cu efecte miraculoase, ce nu poate fi comparată cu nimic altceva-motiv pentru care cercetătorii depun eforturi pentru a identifică o altă plantă cu...