SănătateaTV - Televiziunea Oamenilor Sănătoşi
ticker
ticker

Apariţii în Presă:

 • "Televiziunile on line încep să cucerească piaţa românească"

  Ziarul "Transilvania Expres", Publicat la data: 2007-12-20, Autor: Silviu Ştefan | Vezi pe site

  Cum numărul românilor care au acces la Internet creşte în fiecare an, cei din domeniul televiziunii şi-au dat seamă ca pe acest segment de audienţă există mari posibilităţi de afirmare, aşa că, în ultimii ani, au apărut mai multe posturi de televiziune care emit on-line.

  Relativ uşor de realizat

  Potrivit specialiştilor în domeniu, investiţia necesară deschiderii unei televiziuni pe Internet începe de la sume de câteva mii de euro şi poate ajunge până la 100.000 de euro pe an. Totul depinde de aparatura tehnică folosită: se poate emite tv on-line având doar o c...

 • "Televiziunea on line de viitor"

  Ziarul "România Liberă", Publicat la data: 2007-12-15, Autor: Răzvan Chiruţă

  Costurile pentru deschiderea unei televiziuni pe Internet variază, potrivit declaraţiilor celor chestiontii de noi, de la câteva mii de euro – pentru un domeniu on line, o cameră video şi un calculator ceva mai performant – până la 100.000 de euro pe an şi chiar mai mult în cazul posturilor dotate cu aparatură profesionistă, specifică şi televiziunilor, care oferă programe de calitate şi o transmisie bună.

  În prezent, în România funcţionează aproximativ 20 de astfel de posturi TV. Avantajul major al acestora rezidă din faptul că, cel puţin pentru moment, publicitate...

 • "Când tiroida ne bulversează viaţa"

  Ziarul "Ziarul", Publicat la data: 2007-12-13, Autor: Ioana Daian

  Mulţi oameni au auzit că există în corp o glandă numită tiroidă, dar când această este afectată de diverse boli, nu mai contează ca eşti cel mai important om din stat sau doar un simplu copil.
  Vestea bună este că şi cea mai temută boală a acesteia, şi ne gândim la cancerul tiroidian, se vindecă în proporţie de 90%. Asta dacă este descoperit în timp util, explică prof. dr. Constantin Dumitrache, directorul Institutului de Endocrinologie C.I. Parhon şi medic colaborator la clinică GRAL Medical.

  CE E TIROIDA?

  Tiroida este una dintre cele mai importante glande di...

 • "O televiziune online costă minimum 100.000 euro"

  Ziarul "Business Standard", Publicat la data: 2007-12-13, Autor: Dinu Boboc | Vezi pe site

  Investiţia în lansarea unui post de televiziune pe internet se ridica la aproximativ 100.000 de euro în primul an de emisie, potrivit lui Sorin Oprea, director al primei televiziuni online specializată pe teme de sănătate din România, SanatateaTV.

  El a declarat că nu poate, deocamdată, să vorbească despre valoarea investiţiei totale în postul SanatateaTV, deoarece această nu a fost încă finalizată. “Profiturile încep să apară la şase luni de la lansare, iar televiziunea trebuie să funcţioneze că la carte în maximum un an. O astfel de investiţie se recuperează dup...

 • "Coronarografia în premieră pe internet"

  Ziarul "121.ro", Publicat la data: 2007-12-07, Autor: -

  În premieră pentru internetul românesc, primul post de televiziune online dedicat exclusiv sănătăţii transmite pe internet coronarografia, explorarea radiologica cu substanţă de contrast a arterelor coronare. Intervenţia a fost efectuată de dr. Dan Deleanu, medic primar cardiolog, competeta de cardiologie intervenţională şi diplomă de cardiolog european. Este şeful Secţiei de Cateterism Cardiac, Angiologie şi Cardiologie Intervenţională, Institutul de Boli Cardiovasculare 'Prof. Dr. C. C. Iliescu'.

  Coronarografia sau angiografia coronariană este cea mai bună metodă d...