SănătateaTV - Televiziunea Oamenilor Sănătoşi
ticker
ticker

Apariţii în Presă:

 • "Sanatateatv.ro transmite primul serial dedicat afecţiunilor glandei tiroide"

  Ziarul "Agerpres", Publicat la data: 2007-12-05, Autor: -

  Primul post dedicat exclusiv sănătăţii va transmite în fiecare miercuri, începând din data de 5 decembrie, o serie de emisiuni realizate cu prof.dr. Constantin Dumitrache, directorul Institutului de Endocrinologie C.I Parhon medic colaborator la Gral Medical. România, afecţiunile tiroidiene sunt o de sănătate . Prof univ. dr. Constantin Dumitrache mărturiseşte aproximativ 30% din populaţia României de de iod, la 10% dintre aceştia manifestându-se endemic. Institutului Parhon i se revine în prezent 5000 de persoane cu cancer tiroidian. Din fericire, spre deosebire de celela...

 • "Noul tratament al tumorilor hepatice"

  Ziarul "Ziarul", Publicat la data: 2007-11-29, Autor: Ioana Daian

  Pacienţii cu cancer hepatic, cărora medicii nu puteau să le facă operaţii chirurgicale din diferite motive (probleme de coagulare a sângelui, boli grave cardiovasculare etc.) trebuie să afle că se efectuează şi în ţara noastră cele mai noi metode de tratament.
  Una dintre acestea este chemoembolizarea hepatică, intervenţie realizată de dr. Bogdan Popa, medic primar radiologie şi imagistică medicală, director medical al centrului Hemodinamic.

  ÎN CE CONSTĂ

  Chemoembolizarea hepatică este o procedură modernă de tratare a tumorilor hepatice (cancerul hepatic sau metas...

 • "Tratamentul modern al herniei de disc"

  Ziarul "Ziarul", Publicat la data: 2007-11-15, Autor: Ioana Dăian

  Cine nu se sperie la auzul veştii că trebuie să se opereze pe coloană, când o mişcare greşită a chirurgului te poate lăsa paralizat pe viaţă? Vestea bună este că, azi, este posibilă şi în România tratarea herniei de disc printr-o metodă revoluţionară, numită nucleoplastie percutană.
  Alternativa modernă la operaţia de hernie de disc, intervenţia a fost efectuată de dr. Rareş Nechifor, medic specialist în radiodiagnostic la clinica Hemodinamic, fiind transmisă în direct la primul post de televiziune online dedicat sănătăţii, sanatateatv.ro.

  CE ESTE HERNIA?...

 • "SănătateaTV, prima televiziune online dedicată sănătăţii"

  Ziarul "MedicalUpdate.ro", Publicat la data: 2007-11-15, Autor: -

  Prima televiziune online dedicată sănătăţii a fost lansată pe data de 10 octombrie 2007 de către compania BrandSetter.SanatateaTV este o televiziune on line care îşi propune să sublinieze importanţa unei vieţi sănătoase şi a prevenţiei, dar şi să faciliteze accesul la specialişti pe probleme de sănătate. Emisiunile realizate cu ajutorul şi susţinerea unor medici renumiţi, dar şi a unor personalităţi şi organizaţii din domenii conexe sănătăţii.Printre partenerii proiectului se număra: SMURD Bucureşti, Greenpeace România, Federaţia Naţională de Agricultu...