Hernia de disc este o afecţiune care apare în momentul în care discurile intervertebrale, ce au rolul de a absorbi undele de şoc la care este supusă coloana vertebrală, sunt afectate. Netratată la timp, hernia de disc poate conduce la complicaţii serioase. O metodă de tratament o reprezintă şi procedura TTD, o procedură ce utilizează căldura în tratamentul herniei de disc. Procedura TTD a fost realizată în premieră în România, la Centrul medical Hemodinamic de către dr. Rareş Nechifor. Procedura TTD este minim invazivă, iar pacientul poate pleca acasă după intervenţie.

La procedura TTD a participat şi Hans Van Asch, director zonal Neurotherm Olanda, care ne-a declarat: “Când am intrat în spital (Hemodinamic) am văzut că e foarte modern şi am fost încântat să văd procedurile şi materialele moderne utilizate aici. E minunat. Cred că nu sunt prea multe spitale în Olanda care să aibă echipamente mai bune decât există aici”.

Clinica de Angiografie şi Terapie Endovasculară Hemodinamic este o companie specializată în domeniul radiologiei si cardiologiei intervenţionale, oferind servicii unice în România atât de diagnosticare, cât şi de terapie. Astfel, cu ajutorul echipamentului ultramodern și personalului medical profesionist pacienții au parte de cea mai bună îngrijire medicală la Centrul medical Hemodinamic.

SănătateaTV.ro