Prof. univ. dr. Dafin Mureşanu este noul preşedinte al Societăţii de Neurologie din România, instituţie ce s-a remarcat de-a lungul timpului prin eforturile depuse în dezvoltarea neurologiei româneşti.

„Societatea Română de Neurologie a cunoscut în primul rând o dezvoltare cu totul deosebită în ultima decadă. Practic în ultimii 12 ani. Şi acest lucru s-a întâmplat o dată cu structurarea activităţilor şi internaţionalizarea Societăţii, lucru foarte bine dezvoltat şi iniţiat de prof. Băjenaru. Activitatea noastră este una de echipă şi de strânsă colaborare de-a lungul acestui deceniu. Cred că trăim momente de maturitate şi există şanse ca neurologia românească să fie nu numai acceptată ci şi pe deplin recunoscută”, a declarat pentru www.sănătateatv.ro, prof. univ. dr. Dafin Mureşanu.

Principalele direcţii strategice ale noii conduceri a Societăţii de Neurologie din România vizează orientarea neurologiei şi a cercetării româneşti către centrele universitare din străinătate.

Prof. univ. dr. Dafin Mureşanu a fost ales preşedinte al Societăţii de Neurologie din România în cadrul celui de-al XI-lea Congres al Societăţii, ce s-a desfăşurat în perioada 15-18 mai 2013.

SănătateaTV.ro