„Dacă aveți o soluție digitală pentru spitale care este gata pentru comercializare, ar trebui să profitați de șansă și să o prezentați unui grup de experți de la eHealth Roadshow în timpul congresului Asociației Europene a Managerilor de Spital 2018 (EAHM), care are loc pe 26 septembrie la Cascais, în Portugalia.” Acesta este mesajul transmis de reprezentanții Comisiei Europene (CE) către toate persoanele interesate de promovarea în domeniul sănătății digitale. Evenimentul va reuni companii digitale din sănătate și reprezentanți ai spitalelor, iar cei care vor să participe se pot înscrie până la 27 august.

               eHealth Roadshow este un serviciu gratuit care vizează construirea la cele mai înalte capacități și promovarea spiritului antreprenorial în cadrul IMM-urilor europene în domeniul sănătății digitale. Programul cuprinde o sesiune publică ce se va desfășura la al 27-lea congres EAHM, în cadrul căruia o serie de IMM-uri promițătoare și inovatoare au posibilitatea să-și expună soluțiile digitale de sănătate. Fiecare prezentare este urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri, cu implicarea directă a unui comitet de experți. Firmele interesate trebuie să aplice online și să citească Ghidul pentru succes. Fiecare aplicație va fi revizuită cu atenție, iar cele mai promițătoare companii vor fi invitate să participe la Cascais, în Portugalia. Criteriile de selecție includ: maturitatea produsului, veniturile și gradul de pregătire pentru internaționalizare.

               Evenimentul este organizat ca parte a proiectului eHealth Hub finanțat de UE, unul dintre scopurile acestuia fiind sprijinirea comercializării în sectorul e-sănătății.

 

Ștefania Doroftei

SănătateaTV.ro