SănătateaTV.ro, prima televiziune online dedicată exclusiv sănătăţii, a fost premiată în cadrul ceremoniei de deschidere a Zilelor Institutului Clinic Fundeni.

Mai exact, platforma SănătateaTV.ro a primit diploma de excelenţă şi recunoştinţă pentru profesionalismul cu care a mediatizat activităţile şi rezultatele Institutului Clinic Fundeni de-a lungul timpului.

Premierea a avut loc în prezenţa Ministrului Sănătăţii, dr. Nicolae Bănicioiu, a Preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dr. Vasile Ciurchea, a Consilierului de Stat, Departamentul de Sănătate Publică, dr. Diana Loreta Păun şi a multor altor personalităţi ale lumii medicale româneşti.

Diplome de excelenţă şi recunoştinţă au fost acordate şi unor personalități ale vieții medicale, sociale, autorități, organizații non-guvernamentale şi mass-media din România, care au avut o contribuție semnificativă la dezvoltarea Institutului Clinic Fundeni.

Zilele Institutului Clinic Fundeni 2015 se vor derula în perioada 30 septembrie - 4 octombrie și marchează 56 de ani de activitate susținută a unității, în sprijinul pacientului. În acelaşi timp reprezintă şi un moment de bilanț al activității medicale din ultimul an, precum și de prezentare a proiectelor de viitor care implică dezvoltarea și îmbunătățirea activității și expertizei medicale.

SănătateaTV.ro