Copii cu malformații cardiace și congenitale vor putea beneficia în perioada următoare de operație sau tratament intervențional, în cadrul unui program organizat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”. Pacienții eligibili vor  fi stabiliți în urma consultului cardiologic. Spitalul invită medicii de familie și pediatri să transmită dacă au pacienți care au nevoie de astfel de intervenții.

„Vă informăm că la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” se va organiza un program de tratament chirurghical și intervențional pentru malformații cardiace și congenitale, în colaborare cu o echipă din Cluj, de la Institutul Inimii, în următoarele perioade: 25-26 octombrie8-9 noiembrie22-23 noiembrie6-7 decembrie. Selecția pacienților eligibili va fi făcută în urma consultului cardiologic”, se arată într-o informare transmisă de managerul spitalului, Conf. Univ. Dr. Alexandru Ulici.

„Programările se vor face la numărul de telefon 0753.301.108, între orele 9:00-15:00, de luni până vineri”, transmite aceeași sursă.

Ultimul update: 22 octombrie 2019

SănătateaTV.ro