Info SănătateaTV.ro: Noi probleme cu valsartanul produs in China Animatii pentru evaluarea durerii Litotritor la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Th. Burghele” Personalități medicale internaționale printre membrii de onoare ai Societății de Neuropatie Diabetică - NEURODIAB (P) CNAS modifica legea dosarului electronic de sanatate Noi probleme cu valsartanul produs in China Animatii pentru evaluarea durerii Litotritor la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Th. Burghele” Personalități medicale internaționale printre membrii de onoare ai Societății de Neuropatie Diabetică - NEURODIAB (P) CNAS modifica legea dosarului electronic de sanatate Noi probleme cu valsartanul produs in China Animatii pentru evaluarea durerii Litotritor la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Th. Burghele” Personalități medicale internaționale printre membrii de onoare ai Societății de Neuropatie Diabetică - NEURODIAB (P) CNAS modifica legea dosarului electronic de sanatate
Miercuri, 15 aug 2018      09:34
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Alte 2.500 de fiole de imunoglobulina au intrat in depozitul Unifarm ieri dupa-amiaza

Alte 2.500 de fiole de imunoglobulina au intrat in depozitul Unifarm ieri dupa-amiaza

03 mai 2018    

 Alte 2.500 de fiole de imunoglobulină au intrat în depozitul Companiei Naționale Unifarm marți după-amiază, anunță un comunicat al Ministerului Sănătății.

 

Avem în acest moment cinci tipuri de imunoglobulină disponibile pentru tratarea pacienților noștri pentru toate tipurile de imunodeficiență - primară, secundară, sepsis sever. Spitalele pot comanda produsele necesare de la UNIFARM. Este foarte important că producătorii au început să revină pe piața românească în urma măsurilor luate de Guvernul României”, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea.
 
De la începutul anului și până în prezent au fost aduse în România 14.563 fiole de imunoglobulină, 7.300 dintre acestea prin Mecanismul de Protecție Civilă declanșat de către Ministerul Sănătății la începutul lunii martie 2018, potrivit unei informări a Companiei Naționale Unifarm către Ministerul Sănătății.
 
În luna mai vor fi aduse încă 12.000 doze de imunoglobulină, dintre care 9.000 prin Mecanismul de Protecție Civilă, se mai arată în comunicatul de presă.
Sursa: SanatateaTVSanatateatv.ro