Info SănătateaTV.ro: Program european pentru aplicatii inovatoare in sanatate (P) Importanta recunoasterii profesiei de podiatru in Romania Tratamentul ca loterie Program european pentru aplicatii inovatoare in sanatate (P) Importanta recunoasterii profesiei de podiatru in Romania Tratamentul ca loterie Program european pentru aplicatii inovatoare in sanatate (P) Importanta recunoasterii profesiei de podiatru in Romania Tratamentul ca loterie
Vineri, 17 aug 2018      09:08
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
ASSMB: In Bucuresti, numarul donatorilor de sange din primul trimestru al lui 2018 a crescut cu 5,3% fata de aceeasi perioada di

ASSMB: In Bucuresti, numarul donatorilor de sange din primul trimestru al lui 2018 a crescut cu 5,3% fata de aceeasi perioada di

04 aprilie 2018    

Numărul donatorilor de sânge din București a crescut cu 5,3% în primele trei luni ale anului, față de aceeași perioadă a anului 2017, informează un comunicat de presă emis de Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB).

 

Astfel, în perioada ianuarie-martie 2018, 14.826 de oameni au donat sânge, în timp ce anul trecut au fost 14.082 de donatori.
 
47 de spitale de stat și 15 spitale private din București și județul Ilfov au primit sânge de la Centrul de Transfuzie Sanguină.
 
Donatorii de sânge beneficiază de 7 tichete de masă, o zi liberă, 50% reducere la abonamentul RATB, pe o lună. Donatorii fideli primesc și bilete gratuite la spectacolele organizate de instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Capitalei.
 
În primul trimestru al acestui an, Primăria Capitalei, prin Direcția de Cultură, Sport și Turism, a oferit donatorilor aproape 1.400 de bilete la spectacole și piese de teatru.
 
Campania „N-avem sânge!”, inițiată în decembrie 2017, de Primăria Capitalei, prin ASSMB, împreună cu Centrul de Transfuzie Sanguină, va continua și în acest an, se mai arată în comunicatul de presă.
 
Sursa: SanatateaTVSanatateatv.ro