Info SănătateaTV.ro: Noi probleme cu valsartanul produs in China Animatii pentru evaluarea durerii Litotritor la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Th. Burghele” Personalități medicale internaționale printre membrii de onoare ai Societății de Neuropatie Diabetică - NEURODIAB (P) CNAS modifica legea dosarului electronic de sanatate Noi probleme cu valsartanul produs in China Animatii pentru evaluarea durerii Litotritor la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Th. Burghele” Personalități medicale internaționale printre membrii de onoare ai Societății de Neuropatie Diabetică - NEURODIAB (P) CNAS modifica legea dosarului electronic de sanatate Noi probleme cu valsartanul produs in China Animatii pentru evaluarea durerii Litotritor la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Th. Burghele” Personalități medicale internaționale printre membrii de onoare ai Societății de Neuropatie Diabetică - NEURODIAB (P) CNAS modifica legea dosarului electronic de sanatate
Miercuri, 15 aug 2018      09:36
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Greva de avertisment in sistemul de sanatate

Greva de avertisment in sistemul de sanatate

07 mai 2018    
Membri federației Sanitas au organizat astăzi, o grevă de avertisment în intervalul 9.00-11.00. Pe 11 mai este anunțată declanșarea unei greve generale.
 
Timp de două ore, angajații din sistemul de sănătate au protestat față de legea salarizării și regulamentul de acordare a sporurilor.
Vineri, reprezentanții Sanitas au anunțat că organizațiile județene au adunat peste 50.000 de semnături, ceea ce înseamnă că au fost îndeplinite condițiile legale pentru declanșarea grevei în cele două sectoare de activitate. Informația a fost publicată într-un comunicat de presă postat pe site-ul Federației Sanitas.
 
Potrivit documentului, membrii Consiliului Național au reiterat faptul că organizația rămâne deschisă la dialog, în condițiile în care partea guvernamentală oferă soluții consistente și real aplicabile pentru rezolvarea problemelor generate în Sănătate și Asistență socială prin aplicarea noii legi a salarizării.Sanatateatv.ro