Info SănătateaTV.ro: Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall
Joi, 20 sep 2018      20:30
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Ioan Aurel Pop este noul Presedinte al Academiei Romane

Ioan Aurel Pop este noul Presedinte al Academiei Romane

05 aprilie 2018    
Academicianul Ioan Aurel Pop este noul Președinte al Academiei Române. Ales astăzi cu 86 de voturi pentru un mandat de 4 ani, Ioan Aurel Pop (63 de ani) este Rectorul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca din 2012.
 
Născut în satul Sântioana, judeţul Cluj, a absolvit Liceul „Andrei Şaguna” din Braşov şi a urmat cursurile Facultăţii de Istorie şi Filosofie a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, pe care le-a încheiat ca şef de promoţie. Este profesor universitar, cu doctorat în istorie, membru al Academiei Române din 2010 și al Academiei Europene de Știință și Artă din Salzburg din 2013.
 
Autor a peste 50 de cărţi, ediţii de izvoare istorice, tratate şi manuale universitare, volume îngrijite şi a peste 300 de studii, articole, recenzii, dări de seamă, cronici, Ioan Aurel Pop a fost Directorul Centrului Cultural Român din New York (1994-1995) și Directorul Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică din Veneția (2003-2007).
 
În 2015 a primit Ordinul Național „Steaua României”. Sanatateatv.ro