Info SănătateaTV.ro: Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall
Joi, 20 sep 2018      20:38
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Medicover preia Spitalul Pelican din Oradea

Medicover preia Spitalul Pelican din Oradea

12 septembrie 2018    
            Compania Medicover anunță finalizarea procesului de achiziție a Spitalului Pelican din Oradea. Anunțul vine după ce Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția. Compania a achiziționat deja, anul acesta, Centrul Medical Academica (București) și Centrul Medical Phoenix (Craiova, Tg. Jiu, Slatina, Calafat, Drăgășani).
            Tranzacția finalizată astăzi vizează preluarea de către Medicover a 80% din acțiunile Spitalului Pelican, chirurgii care au fondat instituția medicală bihoreană păstrând un pachet de acțiuni minoritar. Ei își vor continua activitatea în cadrul echipei de conducere.
            Spitalul achiziționat are 130 de paturi, cinci blocuri operatorii, un centru de diagnostic imagistic și alte activități auxiliare. Unitatea se află în proces de extindere prin construcția unei noi facilități cu o suprafață de 4.000 mp, care va aduce un plus de circa 100 de paturi și o unitate dedicată cercetării.
            Medicover, companie listată la bursa din Suedia, este prezentă în România prin rețeaua medicală Medicover și prin laboratoarele și centrele de recoltare Synevo.Sanatateatv.ro