Info SănătateaTV.ro: Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall
Joi, 20 sep 2018      20:47
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Numărul cazurilor de rujeolă este în creștere

Numărul cazurilor de rujeolă este în creștere

14 septembrie 2018    
            Numărul îmbolnăvirilor de rujeolă este în creștere, reiese din cel mai recent raport al Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT). În ultima săptămână, 10–14 septembrie, au fost înregistrate 80 de noi cazuri de rujeolă în București și în nouă județe. Cele mai multe îmbolnăviri (54) au fost confirmate în județul Prahova, dar au fost cazuri înregistrate și în Bihor, Buzău, Călărași, Iași, Neamț, Botoșani, București, Bacău și Suceava.
            Datele prezentate de CNSCBT de arată că, din anul 2016 până la 14 septembrie, au fost raportate la nivel național 15.267 de cazuri de rujeolă, din care 59 de decese.
            Potrivit acelorași date, de la începutul epidemiei de rujeolă în anul 2016 până în prezent, cele mai afectate județe au fost Vaslui, Brașov, Călărași, Satu Mare, Arad, Timiș și Caraș-Severin.
 
Ștefania DorofteiSanatateatv.ro