Info SănătateaTV.ro: Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall
Joi, 20 sep 2018      20:28
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Numarul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 123

Numarul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 123

12 aprilie 2018    

 Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 123, anunță Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică. Ultima victimă este un bărbat de 54 de ani din județul Mureș.

 

Potrivit Institutului Naţional de Sănătate Publică, bărbatul avea și alte probleme de sănătate și nu era vaccinat.
 
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) amintește că vaccinul antigripal este cea mai bună metodă de prevenire a gripei.
 
Specialiștii de la OMS arată că vaccinarea ar trebui să fie făcută cu prioritate de către persoanele în vârstă, femeile însărcinate, copiii mici și persoanele cu afecțiuni de sănătate, precum și de către personalul medical, cei care sunt cei mai expuși la virusul gripal. 
 
Anual, gripa sezonieră provoacă între 291.000 și 650.000 de decese la nivel mondial, arată un studiu realizat recent de OMS. Datele analizate pe baza informațiilor strânse din 47 de țări arată că numărul deceselor provocate de gripă depășește estimările anterioare, potrivit cărora între 250.000 și 500.000 de persoane ar muri anual din cauza gripei sezoniere.
Sursa: SanatateaTVSanatateatv.ro