Info SănătateaTV.ro: Prof. dr. Alexandru Rafila a fost ales membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii Prof. dr. Alexandru Rafila a fost ales membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii Prof. dr. Alexandru Rafila a fost ales membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii
Duminică, 27 mai 2018      13:48
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Proiect derulat de Asociatia P.A.V.E.L. si arhitectul Daniel Bratescu pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer

Proiect derulat de Asociatia P.A.V.E.L. si arhitectul Daniel Bratescu pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer

24 aprilie 2018    

 Asociația P.A.V.E.L, asociația părinților care au copii bolnavi de cancer, leucemii și anemii grave, la inițiativa arhitectului Daniel Brătescu, derulează un proiectîn vederea susţinerii a 10 copii cu diagnostic oncologic şi probleme sociale grave. Mai exact, copiilor le vor fi donaţi toţi banii încasaţi în urma vânzării a 100 de ouă de gâscă sculptate cu ajutorul unei freze pentru medicină dentară.

 

Campania a fost demarată în preajma sărbătorilor pascale, iar vânzarea ouălor va continua până la Înălțare, în data de 17 mai, după cum a afirmat Iuliana Ghidu, directorul executiv al Asociației P.A.V.E.L, într-o intervenție telefonică pentru www.sanatateatv.ro .
 
Am vrut să lansăm campania pe 15 februarie, când se marchează Ziua Internațională a Copilului bolnav de Cancer, dar nu am reușit. Am sperat că vom vinde ouăle până la Paște, dar nu a fost așa. S-au vândut cam jumătate dintre ele, mai avem 52”, a explicat Iuliana Ghidu.
Prețul unui ou este de 50 de euro, iar după ce vor fi vândute toate cele o sută de bucăți, fiecare din cei zece copii va primi 500 de euro, contravaloarea a zece ouă, a adăugat directorul executiv al Asociației P.A.V.E.L.
 
Ouăle pot fi achiziționate de pe site-ul 100carvedeggs.com. Tot de aici oamenii pot afla și poveștile copiilor la care vor ajunge banii adunați din vânzare. Informații despre campanie pot fi găsite și pe pagina de Facebook a Asociației P.A.V.E.L.
 
Fiecare sculptură este livrată împreună cu un suport de lemn, un dom de sticlă și un certificat de autenticitate.
 
Sursa: SanatateaTV