Info SănătateaTV.ro: Noi probleme cu valsartanul produs in China Animatii pentru evaluarea durerii Litotritor la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Th. Burghele” Personalități medicale internaționale printre membrii de onoare ai Societății de Neuropatie Diabetică - NEURODIAB (P) CNAS modifica legea dosarului electronic de sanatate Noi probleme cu valsartanul produs in China Animatii pentru evaluarea durerii Litotritor la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Th. Burghele” Personalități medicale internaționale printre membrii de onoare ai Societății de Neuropatie Diabetică - NEURODIAB (P) CNAS modifica legea dosarului electronic de sanatate Noi probleme cu valsartanul produs in China Animatii pentru evaluarea durerii Litotritor la Spitalul Clinic „Prof. Dr. Th. Burghele” Personalități medicale internaționale printre membrii de onoare ai Societății de Neuropatie Diabetică - NEURODIAB (P) CNAS modifica legea dosarului electronic de sanatate
Miercuri, 15 aug 2018      09:35
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Regulamentul de acordare a ajutorului financiar pentru cuplurile bucurestene infertile in vederea FIV, aprobat

Regulamentul de acordare a ajutorului financiar pentru cuplurile bucurestene infertile in vederea FIV, aprobat

02 mai 2018    

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) a finalizat regulamentul privind acordarea unui sprijin financiar cuplurilor infertile din Bucuresti pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro (FIV), informează un comunicat de presă sosit pe adresa redacției www.sanatateatv.ro .

 
Proiectul se va derula începand cu data de 4 iunie, în farmacii și unități sanitare specializate, care îndeplinesc criteriile de eligibilitate.
 
De ajutorul financiar pot beneficia cuplurile care au indicație medicală pentru FIV și în care vârsta partenerei este cuprinsă între 24-45 de ani. Mai multe detalii despre regulamentul programului se vor găsi, începând de mâine, pe site-ul ASSMB la secțiunea Proiect FIV, se mai arată în comunicatul de presă.
 
Potrivit documentului, sprijinul financiar este de 13.800 lei/cuplu/solicitare și se acordă sub forma de 2 vouchere pentru fiecare solicitare. Voucherele se vor acorda simultan, după cum urmează:
 
Etapa 1 - Voucher medicamente - pentru tratamentul de stimulare se va acorda un  voucher în valoare de 4.600 lei;
Etapa 2 – Voucher proceduri medicale - pentru intervenția medicală specifică se va acorda un voucher în valoare de 9.200 lei.
 
Lista cu unitățile sanitare specializate în FIV și farmaciile eligibile va fi afișată pe site-ul ASSMB, pe site-ul operatorului economic-emitent de vouchere (care va fi anunțat), precum și pe site-urile unităților sanitare și ale farmaciilor care vor face parte din proiect, mai informează comunicatul de presă.
 
Programul de acordare a ajutorului financiar pentru fertilizarea in vitro a fost inițiat de Primarul General, Gabriela Firea, și aprobat de Consiliul General al Municipiului București în luna martie a acestui an.
 
Sursa: SanatateaTVSanatateatv.ro