Info SănătateaTV.ro: Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall Rolul medicului de familie în depistarea și monitorizarea neuropatiei diabetice Înscrierea online în Registrul Donatorilor de Celule Stem, o șansă la viață Medicii și pacienții trebuie să fie educați și informați cu privire la complicațiile diabetului Mari români și invențiile lor. Despre Victor Babeș, la mall
Joi, 20 sep 2018      20:51
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Sorina Pintea propune încheierea unui memorandum de colaborare cu Austria

Sorina Pintea propune încheierea unui memorandum de colaborare cu Austria

10 septembrie 2018    
 
           Ministrul sănătății, Sorina Pintea, propune încheierea unui memorandum de colaborare cu autoritățile din Austria pentru facilitarea serviciilor pentru pacienții români care se tratează în în această țară. Oficialul român a discutat acest aspect cu ministrul sănătății din Austria, Beate Hartinger-Klein, într-o întâlnire avută la Viena, anunță Ministerul Sănătății (MS) printr-un comunicat.
           „Mulți pacienți români accesează serviciile medicale din Austria. La nivelul celor două țări am avut decontări în acest sens, dar din păcate acestea s-au datorat unor relații personale. Propunem părții austriece încheierea unui memorandum de colaborare pe termen lung”, a declarat ministrul Sorina Pintea.
          Cei doi oficiali au discutat și despre procesul de preluare a președinției Consiliului Europei de către România de la Austria. Mai exact, despre coordonarea și preluarea dosarelor tematice din timpul președinției austriece, precum și despre temele prioritare ale României, după preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene (UE). Ministrul sănătății, Sorin Pintea, se află cu o delegație a României în aceste zile la Viena, unde participă la Reuniunea informală a miniștrilor sănătății din statele membre UE, pe perioada președinției austriece a Consiliului UE.
 
Ștefania DorofteiSanatateatv.ro