Info SănătateaTV.ro: Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume! Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume! Specialistii atrag atentia: bolile pulmonare cronice obstructive pot deveni in 2030 a treia cauza de deces in lume!
Duminică, 24 iun 2018      12:55
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Utilizatorii de internet pot accesa un nou portal dedicat inventiilor si inovatiilor in medicina

Utilizatorii de internet pot accesa un nou portal dedicat inventiilor si inovatiilor in medicina

28 martie 2018    

 Utilizatorii de internet au la dispoziție un nou portal dedicat domeniului medical. Platforma mereusanatosi.ro își propune să ofere un important pachet de informații, care va prezenta sistemul medical de stat și privat, informații legate de legislația medicală română sau tehnicile medicale inovative și medicamentele nou apărute pe piață.

 

Platforma va prezenta și spitalele din România și străinătate unde românii se tratează cu preponderență, ea propunându-și să interacționeze cu cât mai mulți români, dar și să prezinte reușitele și vulnerabilitățile din domeniul medical.
 
Site-ul conține, de asemenea, și o secțiune dedicată celor mai noi știri din sănătate, urmând să aibă și un forum de discuții destinat comunicării dintre medici, pacienți și autorități.
 
Mai mult de atât, va pune la dispoziția utilizatorilor contacte ultile din domeniul medical sau prezentări, descrieri și filme ale celor mai noi tehnici chirurgicale, medicamente sau descoperiri.
 
Sursa: SanatateaTV