Info SănătateaTV.ro: Prof. dr. Alexandru Rafila a fost ales membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii Prof. dr. Alexandru Rafila a fost ales membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii Prof. dr. Alexandru Rafila a fost ales membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii
Duminică, 27 mai 2018      13:51
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Sapte spitale din Romania, decorate de Presedintele Klaus Iohannis

18 aprilie 2018    

Şapte unităţi medicale din România au fost decorate de președintele Klaus Iohannis, în semn de apreciere a întregii activități de asistență medicală, precum și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical. Reprezentanții spitalelor au primit distincțiile în cadrul unei ceremonii care a avut loc în data de 17 aprilie 2018, la Administrația Prezidențială, ceremonie organizată în contextul Zilei Mondiale a Sănătății, marcate în fiecare an în data de 7 aprilie.

 

Astfel, Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor a fost acordat Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc și Spitalului Clinic nr. 1 Căi Ferate Witting București.
 
Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Ofițer a fost oferit Spitalului Clinic „Prof. Dr. Theodor Burghele” București și Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu.
 
Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler a fost acordat Spitalului Militar de Urgență „Prof. Dr. Agrippa Ionescu” BucureștiCentrului Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie pentru Copii „Dr. Nicolae Robănescu” București și Spitalului Județean de Urgență Vaslui.