Info SănătateaTV.ro: Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania? Podiatria o profesie a viitorului si in Romania?
Marţi, 17 iul 2018      08:01
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Sportul, spiritul de echipa, educatia in diabet - reunite la DiaEuro 2017, Campionatul European de Futsal al Persoanelor cu Diabet

26 iulie 2017    

12 țări au luptat în perioada 17 – 21 iulie pentru titlul DiaEuro 2017, trofeul Campionatului European de Futsal al Persoanele cu Diabet, organizat în premieră la București. Echipele și-au propus și anul acesta să demonstreze că persoanele care au diabet zaharat pot practica orice tip de activitate fizică, chiar și sport de performanță.

În cadrul celor cinci zile de competiție, participanții au făcut sport, schimb de experiență și cunoștințe și au participat la sesiuni educaționale cu privire la managementul corect al diabetului zaharat, organizate de specialiști în domeniu. Campionatul DiaEuro 2017 reprezintă un pas înainte pentru pacienții cu diabet din România și nu numai, ocazie de a se face auziți și de a transmite un mesaj important, la unison: diabetul zaharat poate fi controlat și manageriat corect, sportul având un rol esențial în această privință.

Diabetul nu este un obstacol în atingerea performanței, susțin toți participanții la DiaEuro 2017.