Termeni și condiții


Termeni și Condiții de utilizare a platformei online www.SănătateaTV.ro

Bine aţi venit pe www.sanatateatv.ro – Prima televiziune online dedicată exclusiv sănătăţii!

Acest site aparține companiei SC. Sănătatea Press Group SRL. și se supune termenilor și condițiilor de pe www.sanatateapress.ro.

Platforma web www.sanatateatv.ro, denumită în continuare „SănătateaTV.ro” sau „site”, „platformă” este proprietatea şi este administrată de SC SANATATEA PRESS GROUP SRL.

S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L este înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J40/10412/2008, CIF RO 24047060, cod IBAN RO45RZBR0000060012740339, deschis la Raiffeisen Bank sucursala Brătianu, contact: office@sanatateapress.ro şi office@sanatateatv.ro.

Utilizarea platformei (site-ului) precum si a serviciilor www.sanatateatv.ro se face cu acceptarea Termenilor și Condițiilor descrise mai jos.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie Termenii şi Condiţiile de Utilizare care urmează! Continuarea utilizării serviciilor și accesării www.sanatateatv.ro implică acceptarea dumneavoastră, în calitate de utilizator, ca atare a acestor Termeni și Condiții de Utilizare.

SănătateaTV.ro își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții fără o notificare prealabilă. Termenii și Condițiile site-ului www.sanatateatv.ro intră în vigoare în momentul în care accesaţi site-ul şi se vor aplica utilizării respective şi viitoare.

 

IMPORTANT

Recomandările, părerile, sfaturile, informațiile din emisiunile, articolele, știrile sau orice alte materiale disponibile pe www.SănătateaTV.ro sunt destinate exclusiv informării şi utilizării generale şi NU sunt destinate folosirii de către utilizatori în vederea luării unor decizii medicale. Acestea nu pot substitui examenul clinic medical, diagnosticul sau tratamentul stabilit de către medic. Pentru orice fel de problemă medicală vă rugăm să vă adresați medicului!

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate riscurile sau rezultatele utilizării site-ului www.sanatateatv.ro. S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L se va asigura în mod rezonabil că informaţiile pe care le furnizează sunt exacte, în momentul adăugării lor pe site. Cu toate acestea, S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L nu poate garanta exactitatea informaţiilor şi nu va răspunde pentru nicio pierdere sau pagubă suferită ca urmare a utilizării acestor informaţii.

 

 

Proprietate intelectuală

Toate drepturile sunt rezervate SC SANATATEA PRESS GROUP SRL. Copyright-ul şi alte drepturi de proprietate intelectuală legate de designul grafic și conținutul site-ul www.sanatateatv.ro şi de părţile acestuia, în întregime şi separat (inclusiv informaţii, baze de date şi liste cuprinse în acesta, materiale video şi audio), aparțin de S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L sau de furnizorii conţinutului respectiv şi toate drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi legate de acestea sunt rezervate.

Conţinutul www.sanatateatv.ro (emisiuni video, elemente grafice, baze de date etc) este proprietatea S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L şi se supune legilor privind proprietatea intelectuală şi altor legi aplicabile.

Orice prelucrare a informațiilor sau a conținutului SănătateaTV.ro se poate face doar cu acordul scris, prealabil al SC SANATATEA PRESS GROUP SRL.

Preluarea de informații de pe www.sanatateatv.ro de către alte surse poate fi făcută în limita a 500 de caractere și doar cu menționarea sursei, după cum urmează.

Sursa www.sanatateatv.ro va fi citată, cu link către www.sanatateatv.ro, în primul paragraf și în ultimul paragraf, precum în exemplul următor: „Dr. Norina Gâvan, secretarul general al Societății de Neuropatie Diabetică a fost aleasă astăzi în Grupul de Studiu al Neuropatiei Diabetice (NEURODIAB), din cadrul Asociației Europene pentru Studiul Diabetului (EASD)”, anunță SănătateaTV.ro (sau o formulare echivalentă).”  

În acest caz, în ultimul paragraf al textului va fi inclusă precizarea „Integral pe SănătateaTV.ro” (cu link către site), sau o expresie similară.

La finalul textului, se va menționa „Sursa: SănătateaTV.ro” (cu link către site).

Link-uri

S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L nu îşi asumă răspunderea pentru conţinutul oricăror altor site-uri web care au link către site-ul www.sanatateatv.ro şi nici pentru conţinutul site-urilor care sunt prezente cu link pe www.sanatateatv.ro.

 

Abonare la newsletter

Pentru abonarea la newsletter, utilizatorului îi vor fi solicitate datele sale de contact: nume, prenume, adresă de email.

Utilizatorii pot cere dezabonarea în momentul în care nu mai doresc să primească informări de la www.sanatateatv.ro, accesând link-ul de dezabonare inclus în newsletter. Dezabonarea se realizează prin introducerea adresei de e-mail folosită la abonare urmând instrucțiunile de pe pagina asociată link-ului accesat.

Dezabonarea se mai poate face și prin trimiterea unui e-mail cu cuvântul dezabonare pe adresa office@sanatateapress.ro cu confirmare de primire.

 

Protecția datelor

S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L – compania care administrează platforma online www.sanatateatv.ro, prelucrează date cu caracter personal ale utilizatorilor abonați la serviciul de newsletter a www.SănătateaTV.ro.

S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L este înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr.18526.

 

Modificări aduse site-ului www.sanatateatv.ro

Informaţiile disponibile pe site-ul www.sanatateatv.ro pot fi modificate de S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L în orice moment şi fără un anunţ obligatoriu în prealabil oferit utilizatorilor site-ului.

 

Jurisdicție

Aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare, precum şi acordul dintre S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L şi fiecare utilizator al site-ului www.sanatateatv.ro creat prin aceşti termeni și condiții se supun legislației din România. Orice diferend rezultat din sau legat de aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare sau acord între S.C. SĂNĂTATEA PRESS GROUP S.R.L şi utilizatorii site-ului www.sanatateatv.ro rezultat din acesţia, este supus jurisdicţiei exclusive a instanţelor civile din România.